AJAX INCASSEERT KORT NA ROOD VOOR STEVEN BERGWIJN NóG EEN GIGANTISCHE DREUN

Ajax kent een rampzalig einde van de eerste helft tegen Excelsior. Steven Bergwijn veroorzaakte in de 38e minuut een penalty en werd tot overmaat van ramp met een rode kaart van het veld gestuurd. Na de gelijkmaker greep John van 't Schip direct in door de geblesseerde Brian Brobbey van het veld te halen.

De Amsterdammers keken door een goal Devyne Rensch tegen een 1-0 voorsprong aan, maar zagen in de laatste tien minuten van de eerste helft alles misgaan. Door de penalty konden de bezoekers langszij komen via Julian Baas. Brobbey was ondertussen al aan het trekkebenen, waarna Van 't Schip ingreep.

In de 44e minuut werd Chuba Akpom in het veld gebracht voor de aanvalsleider van de Amsterdammers. Na de wissel liep Brobbey direct richting de kleedkamer van Ajax. De vrees voor een nieuwe blessure is groot.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wild gerucht in Engeland: 'Kroes keert terug bij Ajax en stelt deze trainer aan'

In Engeland duikt een opvallend gerucht op over een mogelijke terugkeer van Alex Kroes bij Ajax. De kans daarop zou bijzonder groot zijn.

2024-04-24T20:07:17Z dg43tfdfdgfd